Yusuf Erdoğan Cardozo için ne dedi?

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Yusuf Erdoğan Avusturya’da kampı değerlendirdi. Erdoğan, “Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümü herkese hayırlı olsun. Sabah kötü bir haber aldık G. Saray muhabiri kaza geçirmiş geçmiş olsun. Bura

Yusuf Erdoğan Cardozo için ne dedi?

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Yusuf Erdoğan Avusturya’da kampı değerlendirdi. Erdoğan, “Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümü herkese hayırlı olsun. Sabah kötü bir haber aldık G. Saray muhabiri kaza geçirmiş geçmiş olsun. Burada kampdayız ve hocamızı anlamaya çalışıyoruz buraya yeni gelen arkadaşlarımız var. Kamp dönmeleri var burada her şey zorun geçer.”dedi.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

yusuf.20140802145116.jpgTakımın uyumundan bahseden Erdoğan, “Çok yeni isimler var. Takımın iskelet oyuncuları gitti. 15 günden beri beraberiz kısa süre. Hazılık maçlarında hocamızı tatmin edemedik. Buda üzücü durumdu. Ben Trabzonspor’da olmaktan çok mutluyum. Geçen yıl kiralık oynadım ama 1461’den geldim sıkıntı olmadı. Ben Trabzonspor’un değerlerini bilen bir ismim ve bu değerlere en iyi şekilde sahip çıkacağım.”ifaderlerine yer verdi

Erdoğan, “Biz Trabzonspor’uz başka bir takım değiliz biz ligi ikinci veya üçüncü bitirmek istiyoruz diyemeyiz. Biz her aman zirveye oynarız. Yeni gelecek isimler kaliteli isimler. Dünya capında bir oyuncu Cardozo, inşallah ismi gibi gelir ve orada bıraktığı golleri burada devam eder ve inanıyorum burada da daha çok zirve yaparak golleri atacak.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor