Yurtdışındaki derneklere duyuru

Trabzonspor'un Resmi Web sitesinde yayımlanan duyuru şu şekilde:Açıklamada şu görüşlere yer verildi:“Yönetim Kurulumuz göreve geldiği ilk günden beri kulübümüzün sportif yönüyle birlikte kurumsal kimliğini de geliştirmek adına çalışmalar yapmaktadır. Bu d

Yurtdışındaki derneklere duyuru

Trabzonspor'un Resmi Web sitesinde yayımlanan duyuru şu şekilde:

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Yönetim Kurulumuz göreve geldiği ilk günden beri kulübümüzün sportif yönüyle birlikte kurumsal kimliğini de geliştirmek adına çalışmalar yapmaktadır. Bu doğrultuda Trabzonspor isminin marka değerini düşürücü faaliyetlere karşı hukuki süreçler başlatılırken, diğer taraftan da camiada bütünlük sağlama adına organizasyonlara ağırlık verilmektedir.

Hiç şüphe yok ki kulübümüz adını taşıyan organizasyonlar ya da dernekler camiamızın bir parçası olarak görülmekte ve değer bulmaktadır. Ancak özellikle söz konusu derneklerin kulübümüzün izni olmaksızın faaliyette bulunmaları farklı sorunları da beraberinde getirmektedir. Nitekim gerek yurtdışındaki taraftarlarımızdan gerekse de ülkelerin idari makamlarından kulübümüze ulaştırılan bazı şikayetler bizleri fazlasıyla rahatsız etmektedir.

Bu doğrultuda yönetim kurulumuz yurtdışındaki derneklerin kulübümüzle ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı almıştır. Böylelikle yurt dışında faaliyet gösteren tüm derneklerin kulübümüzün adını kullanabilmeleri için müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Bu derneklerin yeni müracaatları sonunda kulübümüz tarafından bir değerlendirme yapılacaktır. Müracaat yapmadan faaliyetini sürdüren dernekler için yetkili makamlara başvurulacak ve her türlü yasal hak kullanılacaktır. Yurtdışındaki dernek yönetim kurullarına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor