Yumlu: "Yuvama dönmek istiyorum"

Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a kiralık olarak gönderilen Mustafa Yumlu maç sonu açıklamalarda bulundu.Yumlu, "Futboldan önce Bosingwa'ya geçmiş olsun diliyorum. Trabzonspor'un ve gençlerin ona çok ihtiyacı var. Eskişehrispor'da son günlerim sayılır bunla

Yumlu: "Yuvama dönmek istiyorum"

Trabzonspor'dan Eskişehirspor'a kiralık olarak gönderilen Mustafa Yumlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Yumlu, "Futboldan önce Bosingwa'ya geçmiş olsun diliyorum. Trabzonspor'un ve gençlerin ona çok ihtiyacı var. Eskişehrispor'da son günlerim sayılır bunlar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bana çok destek oldular. İnşallah bende onları utandırmamışımdır. Buradan ekmek yiyorum. Buradan onlara başarılar diliyorum. Trabzonspor'a geri döneceğim. Ben Trabzon ve Trabzonsproluyum. Bugün duygusal anlamda çok etkilendim. Bunu hiç düşünmezdim. Kazandığımız için mutluyum. Trabzonspor inşallah UEFA'ya kalır. İlk yarı öne geçtik. İkinci yarıda oyunu kontrol altında tuttuk. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. İnşallah yuvama dönerim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor