Yumlu galibiyete inanıyor

Trabzonspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu söylerken şöyle konuştu: "Bu sezon ki hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Bu yüzden Galatasaray maçı gerçekten çok önemli bir müsabaka olacak

Yumlu galibiyete inanıyor
Trabzonspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu söylerken şöyle konuştu:
 
"Bu sezon ki hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Bu yüzden Galatasaray maçı gerçekten çok önemli bir müsabaka olacak. Ligde bulundukları konumun bizim için hiçbir önemi yok. Önemli olan bizim yapmak istediklerimiz. Eğer istediğimiz futbolu oynayabilirsek 90 dakika sonunda kazanan taraf olacağımıza kesinlikle inanıyoruz. Bu yüzden Galatasaray maçında tüm gücümüzü sahaya yansıtmanın gayreti içinde olacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor