Yücel İldiz'den Trabzon yorumu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor da teknik direktör Yücel İldiz, ''Trabzonspor'u centilmence karşılayacağız ama sahada kıyasıya bir mücadele olacak'' dedi.Yücel İldiz, Camlık Antrenman Sahası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, haft

Yücel İldiz'den Trabzon yorumu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor da teknik direktör Yücel İldiz, ''Trabzonspor'u centilmence karşılayacağız ama sahada kıyasıya bir mücadele olacak'' dedi.

Yücel İldiz, Camlık Antrenman Sahası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Fenerbahçe ile şampiyonluk yolunda mücadele eden Trabzonspor'u ağırlayacaklarını anımsattı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un şampiyonluk yarışının futbol camiasında gündem olduğunu ve bu takımların maçlarının sürekli konuşulduğunu belirten İldiz, şöyle konuştu:

''Sezon süresince kazanma, karakterini sahaya yansıtma adına oynadığımız takımlarla en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştık. Hem sahamızda hem de deplasmandaki maçlarımızda hep kazanmaya çalıştık. Bunu da kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtarak yaptık. Zaman zaman başarılı olduk, zaman zaman da olamadık. Ama bugüne kadar futbol kamuoyundan aldığımız eleştiriler, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Sezon başında ne demişsek hepsini birer birer gerçekleştirdik. Ligin dengesi ve mütevazi bir şehir takımı olarak çetin ceviz olacağımızı, çağdaş futbol oynayacağımızı, ilk on takım arasında yer almak istediğimizi söyledik ve oynadığımız futbolla kendimizden söz ettirmek istedik. Sanırım bunları da başardık.''

''Fenerbahçe'de, Trabzonspor'da büyük camialar, hepsi bizim dostlarımız'' diyen İldiz, şöyle devam etti:

''Burada Fenerbahçe'yi en güzel şekilde karşılayarak ağırladık. Sahada kıyasıya mücadele ettik, herkes bunu takdir etti. Fenerbahçe kazandı, tebrik ettik, yolcu ettik. Bu hafta son kez Trabzonspor ile oynayacağız. Her iki takım da şampiyonluğu hak etti. Bana göre iki şampiyon var ama netice itibarıyla biri olacak bu gerçek. Trabzonspor'u centilmence karşılayacağız ama sahada kıyasıya bir mücadele olacak. Kardemir Karabükspor yine çıkıp kendi oyun karakterini, kendi kazanma arzusunu sahaya yansıtıp maçı kazanmaya çalışacaktır.''

Antrenmanda, sakatlıkları devam eden Emenike ve Bülent Ataman yer almazken Hakan Özmert ile kaptan Bülent Bal düz koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor