Yönetimin "Loca" çalışması

Trabzonspor'un içinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan kurtulmak için isim hakkını 100 Milyon Dolara satmak için çalışmalar yaptığı Akyazı Stadyumu için yeni bir girişimde daha bulundu.Projesinde 49 adet Loca bulunan Akyazı Stadyumunda bu sayıyı arttırmak içi

Yönetimin "Loca" çalışması

Trabzonspor'un içinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan kurtulmak için isim hakkını 100 Milyon Dolara satmak için çalışmalar yaptığı Akyazı Stadyumu için yeni bir girişimde daha bulundu.

Projesinde 49 adet Loca bulunan Akyazı Stadyumunda bu sayıyı arttırmak için müracaat yapıldı.

Sezonluk Loca satışlarından daha fazla gelir elde etmek için projesinde 49 adet loca bulunan stadyumda bu sayıyı 200'e çıkarmak için yapılan çalışmalar ardından ilgili yerlere müracaatda bulunuldu.

Bilindiği gibi Trabzonspor yönetimi içinde bulunduğu ekonomik bataktan çıkmak için Akyazı Stadyumu'nun isim hakkını satmak için görüşmeler içerisinde.

Bu doğrultuda bir petrol firması ve teknoloji devi Samsung ile görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor yönetimi Akyazı Stadyumu'nun isim hakkını 10 yıllığına en az 100 milyon Dolara satmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler