Yönetime Güven Duyulmuyor

Tüm camiada olduğu gibi Trabzonspor'da da futbolcular yönetime güven duymuyor.Trabzonspor yönetiminin yaptığı icraatlar, Türk futbol kamuoyunda eleştirildiği gibi futbolcular bazında da artık alay konusu oldu.Bordo mavili futbolcular dost sohbetlerinde, “

Yönetime Güven Duyulmuyor

Tüm camiada olduğu gibi Trabzonspor'da da futbolcular yönetime güven duymuyor.Trabzonspor yönetiminin yaptığı icraatlar, Türk futbol kamuoyunda eleştirildiği gibi futbolcular bazında da artık alay konusu oldu.

Bordo mavili futbolcular dost sohbetlerinde, “Trabzonspor yönetimi bizim alacak olduğumuz paraları ödeyemiyor, birde stad yapacağız diyor.Bize para ödeyemeyen anlayış, nasıl stad yapacak?” diye alaycı bir üslupla yönetimi eleştiriyor.Galatasaray'dan transfer edilmesi gündeme gelen Orhan Ak bile, Trabzonspor'daki futbolcu arkadaşlarını arayarak, “acaba gelirsem para alabilir miyim?” dediği iddiaları ortalıkta dolaşıyor.Trabzonsporlu futbolcular yönetim kuruluna güven duymadıkları için maçlara iyi konsantre olamadıklarını eş dost sohbetlerinde defalarca dile getiriyorlar.Yönetim kuruluna, kamuoyunda duyulan güvensizliğin, futbolcu kadrosunada olumsuz yönde yansıdığı görüşü tüm camiada ağırlık kazanıyor.

Öte yandan, ekonomik açından zor günler yaşayan Trabzonspor yönetimi, Stepanov'dan gelecek olan parayla futbolculara ödeme yapacak.Bankalardan kredi almak için girişimde bulunan Trabzonspor yönetimine bankaların kredi vermediği öğrenildi.
Diğer taraftan Ziya Doğanla her an ipleri kopabileceği ihtimali üzerinde duran Trabzonspor yönetimi, Ünal Karaman'a teklif getirdi.Fakat Ünal'ın bu yönetim anlayışıyla kulübe yararlı olamayacağını söylediği de gelen bilgiler arasında.

atakankadioglu@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor