Yönetimden Yanal'a büyük övgü

 Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşarak Türkiye ve Avrupa koşullarında en iyi hocayı bulduklarına inandıklarını söyledi.Aslan, yaptığı açıklamada, Yanal ile yeni bir kan değişimine gittiklerini ve başarılı

Yönetimden Yanal'a büyük övgü

 Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşarak Türkiye ve Avrupa koşullarında en iyi hocayı bulduklarına inandıklarını söyledi.

Aslan, yaptığı açıklamada, Yanal ile yeni bir kan değişimine gittiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Trabzonspor'un kaliteli bir kadrosunun olduğunu ifade eden Aslan, Yanal'ın da geldiğinde oyunculara, "Trabzonspor'un kadrosu Türkiye'nin en iyi kadrolarından biri. Yeriniz çok daha yukarılarda olmalı, kendinize güvenin" mesajını verdiğini aktardı

Aslan, Yanal'ın Trabzonspor'un kadro yapısına uygun biri olduğunu dile getirerek, "Trabzonspor'un, Türkiye ve Avrupa koşullarında bulabileceği en iyi hocayı bulduğuna inanıyoruz" dedi.

-"Çok isabetli karar"

Yanal'la ilgili iddialara da tepki gösteren Aslan,  şöyle devam etti:

"Yaklaşık 30 yıl önceki mevzuları karıştırıp, aslı astarı olmayan spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar, Ersun hoca gibi bir değeri yok etmeye çalışan iyi niyetten yoksun ve belirli cenahlar tarafından üretilen spekülasyonlardır. O insanlara şunu sormak, gerekir; 'Üzerinden yıllar geçmiş, bu süre içerisinde milli takım da dahil birçok takımı çalıştırmış. Neden bunlar, şimdi gündeme geliyor?' Hoca da biz de birilerinin tırnağına bastık. Birileri hocayla hesaplaşma, oyun içerisinde. Bunların yapılma nedenlerini çok iyi biliyoruz."

"Bu kadar kısa süre içerisinde şer güçlerin harekete geçmiş olması, bizim doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır" diyen Aslan, hoca transferinin çok isabetli bir karar olduğunu  vurguladı.

- Şampiyonluk hedefi

Aslan, ligin başlarında olduklarına dikkati çekerek, "Daha önce ilk yarıyı 10-12 puan geride bırakan takımların şampiyonluk potasına girdiklerini, şampiyon olduklarını biliyoruz. Daha ligin 9'uncu haftasındayız. Takımın gücünü herkes biliyor. Seyirci, camiayla bütünleşirsek yeni hocamızın motivasyonuyla şampiyonluğun en güçlü adayı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile yapacakları maçın önemine değinen Aslan, "Puandan öte anlamları var. Büyük moral kaynağı da olur. Yeni bir başlangıç yaparız. Milli takım arasını iyi değerlendirip inşallah mutlu olacağımız bir sonuç alacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor