Yönetimde transfer çatlağı!

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp CEO'su Burak Gürdal, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda ara transfer döneminde kadroya takviye yapmak için çalışırken , Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Abdi Serdar Üstünsalih,

Yönetimde transfer çatlağı!

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp CEO'su Burak Gürdal, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda ara transfer döneminde kadroya takviye yapmak için çalışırken , Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Abdi Serdar Üstünsalih, yeni transfer harcamalarının kulübü gelecek için zora sokacağını söyledi. 

Üstünsalih, Trabzonspor'un oyuncu satmadan yeni transfer gerçekleştirmemesi gerektiğinin de altını çizerken, " Biz Trabzonspor'un sevdalısıyız. Bile bile yanlış yapılmasına evet diyemeyiz." diye konuştu.

Günebakış'ın iddiasına göre; Abdi Serdar Üstünsalih'in bu düşüncesini Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO  Burak Gürdal ile de paylaştığı ve taraflar arasında bu konuda tartışma yaşandığı da öğrenildi. Üstünsalih'in tavrı, Trabzonspor'un geleceği adına camiada destek bulurken , oyuncu satıp elde etmeden transfer yapılması durumunda yönetimden istifa edebileceği de konuşuluyor. Abdi Serdar Üstünsalih'in istifa etmesi halinde birkaç üyenin de onunla birlikte hareket edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor