Yönetim yoluna devam ediyor

Turkcell Süper Lig'de dün sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yönetim kurulu olarak yollarına devam ettiklerini söyledi. Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak istifa ettikleri biçimi

Yönetim yoluna devam ediyor

Turkcell Süper Lig'de dün sahasında Beşiktaş'a 2-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yönetim kurulu olarak yollarına devam ettiklerini söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak istifa ettikleri biçimindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Böyle bir düşüncemiz yok. Yolumuza devam ediyoruz. Bir mağlubiyetle böyle bir anda takımı yüz üstü bırakmak olmaz'' dedi.

Yönetim kurulu olarak duygusal davranmamaları gerektiğini kaydeden Yener, ''Sonuçlara mutlaka biz de üzülüyoruz. Hak etmediğimiz sonuçlar aldık. Futbolcu kadromuz ligin en iyi kadrolarından biri. Çok iyi oynadığımız maçta futbol şansı yanımızda değildi. Beşiktaş kalecisinin olağanüstü oynaması sonuçta etkili oldu. Futbolun adaleti yok. Rahat kazanacağımız maçı kaybettik. Dün akşam da haksız bir mağlubiyet aldık'' diye konuştu.

Yener, yönetim olarak durum değerlendirmesi yapacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:
''Bu durumda birden bire takımı bırakmak, yönetimi bırakmak kulübe zarar verir. Onun için herşeyi planlı programlı sürdürmek lazım. Duygusal davranma lüksümüz yok. Bu takımı toparlayacak olan bizleriz. Sorumluluk bizde. Yetersiz bir kadromuz yok. Yetersiz bir kadro olsa, umutsuzluğa kapılınabilir. Kötü bir kadromuz yok. Taraftar haklı olarak takımın galip gelmesini istiyor. Takım yenildiği zaman da üzülüyor ama futbolcular ve bizler de çok üzülüyoruz. Başarılı olmak için uğraş veriyoruz. Toparlayacak olan bizleriz.''

Yener, teknik heyet konusunda ise, ''Bence dünkü maçta teknik heyetin bir hatası, maça olumsuz etki edecek birşey yok. Futbol tarihinde az rastlanacak maçlardan birini izledik. Bu kadar baskılı oynadığımız bir maçta kalemizde pozisyon vermeden haksız bir mağlubiyet aldık. Teknik heyet konusu gündemimizde yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler