Yönetim Yattara'ya patladı

Şener, transfer sürecinde tavırları ve yönetimi ağır dille eleştiren sözleri nedeniyle kızgın olduğu Yattara'ya, “Yaşananların unutulmasını istiyorsa, sahada gereğini yapmalı” dedi. GÜCÜNÜ GÖSTERMELİ Şener, Yattara'nın transferi gerçekleşmemesi dolayısıyl

Yönetim Yattara'ya patladı

Şener, transfer sürecinde tavırları ve yönetimi ağır dille eleştiren sözleri nedeniyle kızgın olduğu Yattara'ya, “Yaşananların unutulmasını istiyorsa, sahada gereğini yapmalı” dedi.

 GÜCÜNÜ GÖSTERMELİ
Şener, Yattara'nın transferi gerçekleşmemesi dolayısıyla futbolu ile pasif tepki gösterdiğini düşünmek dahi istemediğini belirterek, “Yattara'yı kazanmak istiyoruz ama o da bunun karşılığını vermeli. Kendini affettirmeli. Yattara, artık yüzde 100 değil, % 200 oynamak zorunda. Gerçek gücünü artık sergilemeli” dedi.


Düşüşü gidin hocaya sorun

MUHATTAP HOCADIR
Trabzonspor'da G.Saray hezimetinden sonra G.Antep'e de A.Aker'e iki puan verilmesi üzerine moraller iyice bozulurken, Başkan Sadri Şener adeta Teknik Patron Ersun Yanal'a 'aba altından sopa' gösterirken, Yattara'yı da sert dille eleştirdi. Şener, Trabzonspor'un iyi futbol oynamadığını belirtirken, “Takımdaki düşüşü bana değil, hocaya soracaksınız. Bunun muhatabı hocadır” dedi.

BANA ANLATACAKTIR
Yönetim olarak hiçbir sorunları olmadığını, başarı yolunda görevlerini eksiksiz olarak yerine getirdiklerini belirten Şener, “Yönetim olarak her şeyi yapıyoruz. Bu tablonun nedenlerini Ersun hoca bana anlatacaktır” diyerek Yanal'ı açık dille uyardı. Şener, hedeflerinden bir sapma olmadığını belirterek, “Kaybettikleri bu puanları ilerleyen haftalarda telafi edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor