Yönetim Yattara ile görüştü

Trabzonspor'da sözleşmesi 2009 yılında dolacak olan Gineli futbolcu İbrahim Yattara ile mukavelesini uzatmak isteyen yönetim kurulu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir araya geldiler. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Manejer Adnan Demir ve Yattara'n

Yönetim Yattara ile görüştü

Trabzonspor'da sözleşmesi 2009 yılında dolacak olan Gineli futbolcu İbrahim Yattara ile mukavelesini uzatmak isteyen yönetim kurulu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir araya geldiler. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Manejer Adnan Demir ve Yattara'nın yaptığı toplantıda, Gineli futbolcu Yattara ”Benim sizle bir yıllık daha sözleşmem var. Herhangi bir problemim yok. Trabzon'u, Trabzonspor'u ve taraftarlarımızı çok seviyorum. Tek sıkıntım bir yıl sonra çocuklarım okul çağına geliyorlar. Trabzon'da Fransızca eğitim veren bir okul yok Bu sorunu çözmemiz lazım.”dedi.

 

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Yattara'ya okul konusunda güvence  vererek” Artık bu işi büyütmenin anlamı yok. Biz senin çocuklarının okul sorununu halledeceğiz “dedi

Hacısalihoğlu'ndan çocuklarının okul probleminin çözüleceğine dair güvence alan  Gineli futbolcu “O zaman bende ailemle de görüşüp  kararımızı en gec pazartesi günü sizlere bildireceğim” diyerek toplantıdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor