Yönetim Savunma Hazırlığında

Yönetim, 3 puanın Trabzonspor'a yazılması için federasyona baskı hazırlığında...Derbi örneğiTrabzonspor Yönetimi, federasyonun isteyeceği savunma için düğmeye bastı. En büyük dayanağı hakem Bülent Demirlek olan Bordo-Mavililer'in, geçtiğimiz sezon oynanan

Yönetim Savunma Hazırlığında

Yönetim, 3 puanın Trabzonspor'a yazılması için federasyona baskı hazırlığında...

Derbi örneği
Trabzonspor Yönetimi, federasyonun isteyeceği savunma için düğmeye bastı. En büyük dayanağı hakem Bülent Demirlek olan Bordo-Mavililer'in, geçtiğimiz sezon oynanan ve aynı hakem tarafından yönetilen Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananları örnek gösterip, “O maç nasıl tamamlandıysa bu da bitirilebilirdi” diyecek.

'Çıta olacak'
Maçın sonucunun da Trabzonspor lehine tescilini isteyecek olan Karadeniz ekibi, gelmesi beklenen saha kapatma cezalarına itiraz için ise bekleme kararı aldı. Konunun takipçisi olacaklarını bildiren Bordo-Mavili yöneticiler, “Verilecek ceza bundan sonrası için çıta olacak. Çifte standart uygulanmamalı” ifadelerini kullandı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor