"Yönetim önce borçları ödesin"

Trabzonspor'un Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi camianın önemli isimleri yönetimin tavrına tepki gösterdi.Kongre üyelerine İbrahim Hacıosmanoğlu imzasıyla gönderilen ve “Yıllardır Trabzonspor’u sömürenleri, rantları kesilenleri sust

"Yönetim önce borçları ödesin"

Trabzonspor'un Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi camianın önemli isimleri yönetimin tavrına tepki gösterdi.

Kongre üyelerine İbrahim Hacıosmanoğlu imzasıyla gönderilen ve “Yıllardır Trabzonspor’u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için…” şeklinde başlayan davet mesajını eski yönetici ve futbolcularından Serdar Bali de sert karşıladı.

Mesajı çaresizlik olarak yorumlayan Bali " Bugün Trabzonspor kongre üyelerine gönderilen mesaj ise tam bir çaresizliğin kanıtıydı." ifadelerini kullandı.

Bali ayrıca kulübün taşınmazları ile ilgili olan 7.maddenin oylanmaya sunulmasıyla ilgili de "Onlar önce gitsin kulübün borçlarını ödesin. " dedi.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor