"Yönetim ibra edilmemeli"

Trabzonspor’un Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulu öncesi tartışmalar bir anda alevlendi.Kurul öncesinde İbrahim Hacıosmanoğlu imzası ile kongre üyelerine gönderilen mesaj ile herkes şok oldu. Trabzonspor’un birleştirici unsurlara ihtiya

"Yönetim ibra edilmemeli"

Trabzonspor’un Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulu öncesi tartışmalar bir anda alevlendi.

Kurul öncesinde İbrahim Hacıosmanoğlu imzası ile kongre üyelerine gönderilen mesaj ile herkes şok oldu. Trabzonspor’un birleştirici unsurlara ihtiyacı olduğu dönemde tansiyon yükseltecek bu  mesajın gönderilmesine eski yöneticiler ve camianın önemli isimleri büyük tepki gösterdi.

“Yıllardır Trabzonspor’u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için…” şeklinde başlayan iğneleyici bir davet mesajı gönderen Hacıosmanoğlu’na bir önceki başkan Sadri Şener de tepki gösterdi.

Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener Haber61.net’e yaptığı açıklamada  yönetimin yapılacak olan mali genel kurulda ibra edilmemesi gerektiğini belirtti.

Şener, mevcut yönetimin gönderdiği mesajın çaresizlik içinde gönderilen bir mesaj olduğunu belirtti. Trabzon halkının bu yönetime nasıl tahammül ettiğini merak ettiğini söyleyen Şener, "Trabzon insanını anlamak mümkün değil. Biz bu kadar eleştiri alırken bu insanlar nasıl o koltukta oturuyor” dedi.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor