Yönetim Halilhodzic'i çizdi!

Trabzonspor’da yönetimin Vahid Halilhodzic’in kalmasından yana olmadığı öğrenildi.Trabzonsporlu yöneticilerin Manisa’da oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrası havaalanında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile ayaküstü yaptıkları görüşmede Vahid Hal

Yönetim Halilhodzic'i çizdi!

Trabzonspor’da yönetimin Vahid Halilhodzic’in kalmasından yana olmadığı öğrenildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin Manisa’da oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrası havaalanında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile ayaküstü yaptıkları görüşmede Vahid Halilhodzic ile Trabzonspor’un kanının uyuşmadığını belirterek, Boşnak Hocadan rahatsız olduklarını başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na ilettiler.

Trabzonspor yönetimindeki bazı yöneticilerin Teknik direktör konusunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan hamle bekledikleri belirtilirken Halilhodzic’in kredisinin tükendiğini dün oynanan Lokeren ve ligde pazar günü oynanacak Torku Konyaspor karşılaşmalarını Vahid Halilhodzic’in kazanması halinde bile bazı yönetim kurulu üyelerinin fikirlerinin Halilhodzic konusunda değişmeyeceği öğrenildi. Trabzonspor’un Teknik Direktör konusunda çok fazla alternatifinin bulunmadığı yönetim kurulundaki yöneticilerin Ersun Yanal isminde fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

Trabzonspor taraftarlarının birçoğunun Halilhodzic’in gitmesi konusundaki düşüncelerine saygı duyduklarını belirten Bordo mavili yönetim, özellikle Boşnak hocanın açıklamalarından rahatsızlık duydukları ve Lokeren karşılaşmasına dakikalar kala Cardozo’nun kadroya dâhil edilmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Bordo mavili yönetimde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da katılacağı bir toplantı yapılacağı öğrenilirken teknik direktör konusu bu toplantıda karara bağlanacak.

Haber / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler