Yönetim Güneş'e gidiyor

Trabzonspor'da başarısız gidişe kasımpaşa yenilgisi de eklenince Teknik Direktör Hugo Broos'un istifas istendi.Trabzonspor kulübü ile görüşerek ayrılan Broos'un yerine Teknik direktör kim olacağı sorusu gündemi en meşgul eden konuların başında geliyor.Tar

Yönetim Güneş'e gidiyor

Trabzonspor'da başarısız gidişe kasımpaşa yenilgisi de eklenince Teknik Direktör Hugo Broos'un istifas istendi.

Trabzonspor kulübü ile görüşerek ayrılan Broos'un yerine Teknik direktör kim olacağı sorusu gündemi en meşgul eden konuların başında geliyor.

Taraftar Şenol Güneş Diyor:

Türk Milli Takım ve Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemlerde disiplinli, otoriter ve başarılı çalışmalarıyla iz bırakan Şenol Güneş taraftarlar arasında en çok istenen isim.

Trabzonspor taraftarları takımın tek kurtuluşunun Şenol Güneş olduğu fikrini savunurken "Şenol Güneş takımın başına çok uzun süreli bir anlaşma ve üst düzey yetkilerle donatılmış şekilde gelmeli, Trabzonspor'un düştüğü bu durumlardan kurtulması için tek seçenek budur" diyor.

Güneş Kararsız:

Güney Kore ekiplerinden FC Seoul ile anlaşması sona eren ve kısa bir süre sonra Türkiye'ye gelecek olan Güneş kararsız.

Güneş'in Trabzonspor'a neler verebilirim. Bunu nasıl ve hangi şartlar içinde yapabilirim konusunda düşünceleri olduğu öğrenildi.

Yönetim Güneş'e mi gidiyor:

Trabzonspor yönetim kurulu'nun Şenol Güneşle görüşmek için Türkiye'ye dönmesi beklendiği açıklamalarının ardından, Güneş ile görüşmek için 2 yöneticinin bu akşam veya yarın sabah Seoul'e gidecekleri konusunda bilgilerde var.

As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener'in bu akşam veya en geç yarın Güneş ile görüşmek için Seoul'e gidecekleri de öğrenildi.

Yönetim için tek yol Güneş:

Trabzonspor yönetim kurulu Şenol Güneş isminde ısrarlı. Şenol Güneş dışında her hangi başka bir isim dahi düşünmeyen Şener ve yönetiminin Güneş'i ikna edememeleri halinde göreve devam etmeyecekleri düşüncesinde oldukları da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor