Yönetim Broos'u sorguluyor

Trabzonspor yönetimi Kasımpaşa mağlubiyeti nedeni ile adeta şokta. Kasımpaşa mağlubiyeti Broos'un tüm kredisini tüketirken Bordo Mavili yönetim kurulu teknik direktör Broos ile yol ayrımına geldi Yönetim Kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu Broos ile yolları

Yönetim Broos'u sorguluyor

Trabzonspor yönetimi Kasımpaşa mağlubiyeti nedeni ile adeta şokta. Kasımpaşa mağlubiyeti Broos'un tüm kredisini tüketirken Bordo Mavili yönetim kurulu teknik direktör Broos ile yol ayrımına geldi

Yönetim Kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu Broos ile yolların ayrılmasını ciddi bir biçimde seslendirirken ,Broos ile ilgili düşüncelerini başkan Şener'e iletecekler.

Kasımpaşa mağlubiyetinin faturası yanlış oyuncu değişiklikleri nedeni ile Broos'a kesilirken Broos tüm kredisini de tüketti.

Yönetim Kurulu yapacağı ilk toplantı da Broos'u masaya yatırarak karar verecekler. Bazı yöneticiler maçtan sonra hemen Broos'un istifasını hemen isteyelim fikrini savunurken bir kısım yönetici Broos konusunu Trabzon'da yapılacak toplantıya bırakalım şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler