Yöneticiler Havaalanında kaldı

Trabzonspor Basketbol takımı deplasmanda bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor sınavına çıkıyor. Bordo Mavili kafile, İstanbul Bayrampaşa Spor salonunda saat 14.00'da başlayacak karşılaşma için maç saatini beklerken, bu sabah Trabzon'dan maça gidecek yön

Yöneticiler Havaalanında kaldı
Trabzonspor Basketbol takımı deplasmanda bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor sınavına çıkıyor. Bordo Mavili kafile, İstanbul Bayrampaşa Spor salonunda saat 14.00'da başlayacak karşılaşma için maç saatini beklerken, bu sabah Trabzon'dan maça gidecek yöneticiler uçakların istanbuldaki yoğun sisden kalkmaması nedeniyle maça gidemediler.

İstanbul'a gitmek için sabah Trabzon havalimanına giden Asbaşkan Celil Hekimoğlu, ile yöneticiler Alper Bektaş ve Ahmet Sarı ,İstanbul'da ki yoğun sisten uçak seferlerinin iptal edilmesi üzerine uzun süre Trabzon havalimanında uçağın kalkış izni almasını beklediler.

Yöneticiler uzun süre uçakların kalkması için Trabzon havalimanında beklerken maç saatini yaklaşması üzerine İstanbul'a gitmekten vaz geçtiler.İstanbul'da ki yoğun sis nedeniyle Trabzon - İstanbul seferini yapacak uçaklar henüz daha kalkış izni alamadı.

Trabzonspor basketbol takımı kafilesi dün İstanbul'a gittiği için sorun yaşamazken, Yöneticiler Zeyyat Kafkas ve Ceyhun Eskici kafile ile birlikte İstanbul'da bulunuyor


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler