Yomraspor'da mağlubiyet üzüntüsü

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Sakaryaspor'a 1-0 yenilen Yomraspor üzgün.   Yomraspor’un teknik direktörü Raşit Çalık, karşılaşmanın 60. dakikasında Mustafa Akgün’ün golüyle sahadan galip ayrılan Sakaryaspor karşısında, dirençli futbol oynadıkl

Yomraspor'da mağlubiyet üzüntüsü
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Sakaryaspor'a 1-0 yenilen Yomraspor üzgün.
 
Yomraspor’un teknik direktörü Raşit Çalık, karşılaşmanın 60. dakikasında Mustafa Akgün’ün golüyle sahadan galip ayrılan Sakaryaspor karşısında, dirençli futbol oynadıklarını dile getirdi.
 
Karşılaşmayı yedikleri talihsiz bir golle kaybettiklerini ifade eden Çalık, "Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Karşılaşmaya çıkarken rakibimiz Sakaryaspor AŞ.’nin gücünün de farkındaydık. Bizim daha iyi oynadığımız müsabaka oldu. Hava şartları puan ya da puanlar almamıza engel oldu. Şiddetli yağmurun olduğu havada mücadele anlamında zengindik ama sonuca gidemedik. Direkten dönen 1 topumuz ile kaçırdığımız 2 net pozisyonumuz vardı. Şansımız yanımızda değildi. Çıkmış olduğumuz ilk profesyonel maçımızı kaybettiğimiz için üzgünüz ama takımımızın ortaya koyduğu futboldan memnunum. Bu takım gelecek haftalarda çok can yakacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler