Yomraspor U19 takımı finallere kaldı

Yomraspor U19 Takımı yarı final ve finallere katılmaya hak kazandı.

Yomraspor U19 takımı finallere kaldı

U19 Bölgesel Gelişim Liginde Yomraspor U19 Takımı deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor’u çeyrek final maçında 1-0 yenerek 4 takımın oluşturacağı yarı final ve finallere katılmaya hak kazandı.

Karadeniz grubundan 2 takımın yükseldiği çeyrek final elemeleri ilk maçında, Yomraspor  İstanbul temsilcisi Esenler Erok’u 2-1 yenerek bir üst tura çıktı.

Sarıyerspor’u eleyen Turgutluspor’a konuk olan Yomraspor bugün oynanan maçta rakibini 1-0 yenerek yarı finalde Bodrumspor ile eşleşti.

Final müsabakalarının oynanacağı şehir 22 Nisanda belirlenecek. Yomraspor U19 Takımı Antrenörü Yalçın Köroğlu "Takımımız iyi bir mücadele ortaya koyuyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Yarı final ve final müsabakalarında da iyi bir oyun ortaya koyarak şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Önümüzde Bodrumspor maçı var, bu maça en iyi şekilde hazırlanarak gülen taraf olmak istiyoruz.’’ dedi.

Yomraspor U19 takımı finallere kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler