Yomraspor seriyi devam ettirmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, yarın sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.   Teknik direktör Raşit Çalık, kazanmayı sürdürerek puan cetvelinde de üst sıralara doğru ilerlemek is

Yomraspor seriyi devam ettirmek istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, yarın sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
 
Teknik direktör Raşit Çalık, kazanmayı sürdürerek puan cetvelinde de üst sıralara doğru ilerlemek istediklerini belirterek, "Evimizden Balıkesir ekibini eli boş göndermek istiyoruz. Son haftalarda kendimizi bulmaya başladık. İyi oyunumuzu sonuçlara da yansıtmayı başardığımız haftalarda kazanmak arzusunda olduğumuz bir başka maça çıkacağız" dedi.
 
Ayvalıkgücü Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını Çalık, "Amacımız ligdeki altıncı galibiyetimizi elde etmek. Bu hafta bunun için mücadele edeceğiz. Herhangi bir talihsizlik yaşamak istemiyoruz. Parolamız 3 puanı alan taraf olmak. Bunun için de hedefimiz, saha ve seyirci avantajımızı arkamıza alarak sahada basmadık yer bırakmadan oynamak olacak. Yakaladığımız fırsatları golle sonuçlandırabilirsek kazanan taraf oluruz" diye konuştu.
 
Çalık, maçın favorisi olduklarını kaydederek, "Ligde yeni yeni açılmaya başladık. Bu galibiyetlerin yararını gelecek haftalarda göreceğiz. İç saha maçlarımızda kayıp yaşamamalıyız. Yomraspor gittikçe kendini bulan bir ekip haline geldi. Ligdeki konumumuz itibarıyla sürdürülebilir bir istikrar sağlamamız gerekli. Karşılaşma zor geçecek ama favorisi olduğumuzu söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor