Yomraspor kalıcı olmak istiyor

Spor Toto 3. Lig'e yükselen Yomraspor, ligde kalıcı olmak istiyor. Teknik direktör Raşit Çalık, yaptığı açıklamada, sezona hazır girmek istediklerini, bu doğrultuda kulüp olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Önceliklerinin yeni yükseldikleri l

Yomraspor kalıcı olmak istiyor
Spor Toto 3. Lig'e yükselen Yomraspor, ligde kalıcı olmak istiyor.
 
Teknik direktör Raşit Çalık, yaptığı açıklamada, sezona hazır girmek istediklerini, bu doğrultuda kulüp olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
 
Önceliklerinin yeni yükseldikleri ligi tanımak olacağını ifade eden Çalık, "Şampiyonluk ilk etapta olmayabilir ama iyi gidersek 'neden olmasın' deriz. Başta kümeden uzak bir lig geçirmek arzusundayız. Bizim için önemli olan bir diğer konu da kulübümüzü tepeden tırnağa tam bir profesyonel yapıya hazırlamak olacak. Bu, hem altyapıyla hem de kulübümüzün ihtiyaç duyduğu eksiklerimizi gidermekle olacak" dedi.
 
Çalık, kadrolarında da revizyona gideceklerini, iç transferde 6 oyuncu dışında hiçbir futbolcuyla anlaşmayacaklarını kaydederek, şunları söyledi:
 
"Hedefimizi gerçekleştirebilmemiz için kadromuzu da kurmamız lazım. İç transferde 6 oyuncumuzla anlaştık. Onların dışındaki oyuncularımızla yollarımızı ayırdık. Kadromuzu daha çok Trabzonlu futbolcularla doldurmak istiyoruz ama oyuncuların istediği yüksek rakamlardan dolayı il dışı transferlere yönelmek zorunda kalıyoruz. Bazı Trabzonlu oyunculara tekliflerde bulunduk ve cevaplarını bekliyoruz. İstedikleri rakamlarla anlaşabilmemiz mümkün değil çünkü kulübümüzün bütçesi belli. Tekliflerimizi kabul etmedikleri takdirde Trabzon dışına yöneleceğiz. Dış transferde anlaştığımız 2 oyuncu var, 8 oyuncu takviyesi daha yapacağız. Bunların dışında bütçemize uygun, kadromuza zenginlik katabilecek oyuncular da karşımıza çıkarsa alabiliriz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor