Yomraspor istediğini aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Payasspor'u 2-0 yenen Yomraspor'da, 3 puan sevinci yaşanıyor.   Teknik direktörü Raşit Çalık, Payasspori karşısında kazanmak için mücadele ettiklerini ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Rakibimiz

Yomraspor istediğini aldı
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Payasspor'u 2-0 yenen Yomraspor'da, 3 puan sevinci yaşanıyor.
 
Teknik direktörü Raşit Çalık, Payasspori karşısında kazanmak için mücadele ettiklerini ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Rakibimiz de bizim gibi ligde kötü günler geçiren bir ekip. Bu nedenle ne yapacağı belli olmayabilirdi. Biz de sahaya tedbirli çıktık ve istediğimizi aldık" dedi.
 
İlk yarıda buldukları gollerle galibiyete uzandıklarını dile getiren Çalık, "Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Erken bulduğumuz goller bizi sonuca taşırken rakibimizin de demoralize olmasını sağladı" diye konuştu.
 
Çalık, ligde iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
 
"3. ligdeki sekizinci maçımızı oynadık. Gün geçtikte daha iyi oynamaya başladığımız haftalarda yaşadığımız kayıpların üzerine elde ettiğimiz galibiyet, moralimizi yerine getirdi. Galibiyet tam ihtiyacımız olduğu bir zamanda geldi. Takımımız, ligin her yeni ekibi gibi bocalama süreci yaşadı. Artık toparlanıyoruz. Daha da iyi olacağız. Bundan sonra talihsizlikler yaşamak istemiyoruz ama futbol bu. Bazen istemedikleriniz de olabiliyor fakat biz tüm şartlarımızı zorlayarak oynamaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler