Yomraspor, ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Zara Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor, bu karşılaşmayı kazanarak Bodrum Belediyesi Bodrumspor mağlubiyetini telafi etmeyi hedefliyor. Teknik direktör Raşit Çalık, karşılaşmaya Bodrum Belediyesi Bodr

Yomraspor, ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Zara Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor, bu karşılaşmayı kazanarak Bodrum Belediyesi Bodrumspor mağlubiyetini telafi etmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Raşit Çalık, karşılaşmaya Bodrum Belediyesi Bodrumspor mağlubiyetinden ders çıkararak hazırlandıklarını belirtti.

İlk yarıyı 3 puanla kapatarak ikinci yarıya daha hazır girmek istediklerini dile getiren Çalık, şunları söyledi:

"Kazanmak istiyoruz, zira son maçımızda beklentilerimizin aksi bir sonuç elde etmiştik. Sezona yeni bir ekip olarak giren ve inişli çıkışlı grafik sergileyen ekip olarak son maçımızı 3 puanla kapatıp gidişatımızı düzene sokmak istiyoruz. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alıp demoralize olmadan oynayarak sahamızda galibiyete uzanmaya çalışacağız. İyi bir karşılaşma olsun istiyoruz. Biz bugüne kadar oynadığımız futbolla futbolseverlere keyifli maçlar izlettik ama önemli olan iyi futbolun yanı sıra sonuca gitmeyi başarmaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor