Yomraspor, galibiyet serisini sürdürdü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, dün sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor'u 3-0 yenen Yomraspor, galibiyet serisini sürdürdü.   Teknik direktör Raşit Çalık, Ayvalıkgücü Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, ilk yarıda buld

Yomraspor, galibiyet serisini sürdürdü
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, dün sahasında Ayvalıkgücü Belediyespor'u 3-0 yenen Yomraspor, galibiyet serisini sürdürdü.
 
Teknik direktör Raşit Çalık, Ayvalıkgücü Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, ilk yarıda buldukları gollerin galibiyetin kapısını araladığını söyledi.
 
Ligde kolay takım olmadığını, Ayvalıkgücü Belediyespor'un da bunlardan biri olduğunu ifade eden Çalık, "Karşılaşmaya tüm maçlarımızda olduğu gibi rakibimizi ciddiye alarak çıktık. Zaten küçümserseniz, kayıp yaşarsınız. Biz öyle yapmıyoruz. Bu karşılaşmada üstün oynayan, pas trafiğini daha çok yapan, alan daraltan, daha doğrusu çok koşan ekiptik. Rakibimiz Ayvalıkgücü Belediyespor'u abluka altına alarak oynadık. Galibiyete inancımız tamdı ve istediğimizi de aldık. Mutluyuz" dedi.
 
Çalık, lige karşı yabancılıklarını geride bıraktıklarını kaydederek, "İlk haftalarda yaşadığımız uyum sorununu üzerimizden attık. Şimdi kendine daha çok inanan, taraftarıyla coşan bir ekip haline geldik. Asla şımarmadan yolumuza aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Başta bu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, ardından terlerinin son damlasına kadar sahada mücadele eden futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler