Yomraspor farklı mağlubiyete üzüldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yomraspor, deplasmanda Bodrum Belediyespor karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyete üzüldü.   Teknik direktör Raşit Çalık, kötü futbollarının karşılığında kötü bir skor aldıklarını belirterek, "Ege ekibi karşında bek

Yomraspor farklı mağlubiyete üzüldü
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yomraspor, deplasmanda Bodrum Belediyespor karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyete üzüldü.
 
Teknik direktör Raşit Çalık, kötü futbollarının karşılığında kötü bir skor aldıklarını belirterek, "Ege ekibi karşında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibimiz Bodrum Belediyespor karşılaşmaya iyi hazırlanmış. Karşılaşmayla ilgili söylenecek fazla söz yok. Kötü oynadık ve kaybettik. Fark beklemiyorduk ama gelen gollerin ardından toparlanmayı başaramadık. Rakibimiz galibiyeti bizden daha çok istedi ve aldı" dedi.
 
Kısa zaman içinde mağlubiyeti unutup Zara Belediyespor maçına odaklanacaklarını ifade eden Çalık, "Burada takılıp kalmamalıyız ama ders de almalıyız. Önümüzde devrenin son maçı var. Bu maça kilitlenmeliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor