Yomraspor 90’da 3 puanı kaptı

Yomraspor evinde Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaştı.

Yomraspor 90’da 3 puanı kaptı

Haber61 – Spor Servisi  - TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Trabzon ekibi Yomraspor Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya geldi.

Yomra ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Ali Yılmaz yönetti. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Mahmut Gülle ve Yusuf Şimşek yaptı. 

Müsabakanın 29. Dakikasında Büyükçekmece Tepecikspor İlhan Arslanoğlu ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 77. dakikada Yomraspor penaltı kazandı. Fatih Kıran penaltı atışı ile Yomraspor’a 1-1 beraberliği getiren golü kaydetti. 

Büyükçekmece Tepecikspor’da ilk sarı kartını 12. dakikada gören Selim Dedekoç, 76. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Karşılaşmanın 90. Dakikasında Yomrasporlu oyuncu Fatih Kıran kendisinin ve takımının 2. golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Müsabaka 2-1 sona erdi.

Yomraspor bu skorla puanını 11 yaparak liderliğe yerleşirken Büyükçekmece Tepecikspor 4 puanla 13. sırada yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor