Yomra'dan Yazıcı'ya ziyaret!

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olan Yomraspor Kulübü Başkanı Şemsettin Özcan ve yönetim kurulu Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı ziyaret etti.Grupta şampiyon olarak bir üst lig olan 3. lige yükselen Yomraspor Kulübü’nün gel

Yomra'dan Yazıcı'ya ziyaret!

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olan Yomraspor Kulübü Başkanı Şemsettin Özcan ve yönetim kurulu Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı ziyaret etti.

Grupta şampiyon olarak bir üst lig olan 3. lige yükselen Yomraspor Kulübü’nün gelecek yıl maçlarını oynayacağı Yomra İlçe Stadı için bakım onarım çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Ziyaret sonrasında Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’ya Yomraspor flaması ve kaşkolu hediye ederken, İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Yomraspor’u tebrik etti.

20150430aw399131_01.jpg

20150430aw399131_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor