Yine kendine yandaş aramaya başladılar

Önce "Mustafa Kemal’in askerleriyiz", Şimdi "Erdoğan büyük lider!"

Yine kendine yandaş aramaya başladılar
Haber61/Haber Servisi
Yorum Haber: Levent Ustabaşı


Trabzonspor Kulübü’nün CAS çıkarmasının spor gündemine oturmasının ardından Fenerbahçe harekete geçti. Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım, gündemi değiştirmek için ‘Aziz Yıldırım: Sayın Cumhurbaşkanı'na "İyi ki bu olaylar sizin gibi dirayetli bir liderin zamanında oldu" dedim” diyerek algıyı başka yöne çekmeye çalıştı.

HEP AYNI TAKTİK 

Şike davaları görülürken Ak Parti ile kanlı bıçaklı olan ve hatta “Biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz” “Fenerbahçe Cumhuriyeti” diyerek Ak Parti’ye bayrak açan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, şimdi çark etti. Ve bunu ‘CAS davası namusumuzdur geri çekmeyiz dedikleri halde davayı geri çeken’ Fenerbahçe, Trabzonspor’un CAS davası gündem olduğunda yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini aktararak yapıp kendine yine yandaş aramaya başladı.

PES DOĞRUSU!

Yıldırım bugünkü açıklamalarında, 2010-2011 sezonuna ilişkin şike davasına da değinip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı konuşmadan bahsederek, "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na ’İyi ki bu olaylar sizin gibi dirayetli bir liderin zamanında oldu. Başka bir zamanda olsaydı, olaylar daha başka noktalara giderdi. Türkiye Cumhuriyeti karanlığa giderdi’ dedim. Aynı şeyi de 3 Temmuz için söylüyorum. 3 Temmuz Fenerbahçe üzerinden oynanmasaydı Türkiye Cumhuriyeti karanlığa giderdi. Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti’nin karanlığa gitmesini önlemiştir. Bunun için herkes Fenerbahçelilere teşekkür etme mecburiyetindedir ve bu teşekkürü de isteseler de istemeseler de içlerinden de olsalar, edeceklerdir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor