Yine kavga,yine olay, yine Emre!

İstanbul ve Anadolu’da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları yaptığı tahrik edici hareketler yüzünden  tepki çeken Emre Belözoğlu , Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarlarla kavgaya karıştı.Fenerbahçe'nin sabah gerçekleştirdiği antrenmanı

Yine kavga,yine olay, yine Emre!

İstanbul ve Anadolu’da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları yaptığı tahrik edici hareketler yüzünden  tepki çeken Emre Belözoğlu , Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarlarla kavgaya karıştı.

Fenerbahçe'nin sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Emre Belözoğlu ile eski takım arkadaşı Orhan Ak ile bir açılışa katılmak için Mudanya'ya feribotla yola çıktı... Belözoğlu ve Ak, feribotta Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçını izlemek üzere Manisa'ya giden Beşiktaşlı taraftarlarla karşılaştı. Beşiktaşlı taraftarlar arasında bulunan M.C. ile Belözoğlu sözlü tartışlmaya girdi. Daha sonra büyümesi üzerine Orhan Ak yanında bulunan silahını M.C.'ye gösterdi ve hakaret etti. Bu olayın üzerine taraflar arasında fiziki müdahale yaşandı.

Feribotta bulunan özel güvenlik görevlileri müdahale ederek iki tarafı ayırdı. Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine silah çektiği ileri sürülen ve küfür ettiği iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ve arkadaşı Orhan Ak’tan şikâyetçi oldu. Belözoğlu ve arkadaşı Ak da Beşiktaşlı taraftarlardan şikayetçi oldu. 

Feribota gelen Eskihisar Jandarma Karakolu'nda görevli jandarma ekipleri olaya el koyarak tarafları karakola götürdü.

Daha sonra Emre Belözoğlu, kendisine saldıran taraftarlardan şikayetçi olmak üzere emniyete gitti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor