Yılmaz Vural'dan Atatürk örneği!

Karabükspor yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural maç öncesi yaptığı açıklamada "Salı günü başladık ve pazartesi oynanması bizimi için avanytaj oldu. Tolunay kardeşime başarılar diliyorum . Kendisi ile görüştüm takım hakkında bilgi aldım. Bildiğim oyuncular.

Yılmaz Vural'dan Atatürk örneği!

Karabükspor yeni Teknik Direktörü Yılmaz Vural maç öncesi yaptığı açıklamada "Salı günü başladık ve pazartesi oynanması bizimi için avanytaj oldu. Tolunay kardeşime başarılar diliyorum . Kendisi ile görüştüm takım hakkında bilgi aldım. Bildiğim oyuncular. Deplasman galibiyetlerimiz az. Öyle bir takıma geldik ki, evinde mağlubiyeti çok az. Atatürk Çanakkale maçında ölmeye geldik demiş. Ölmek değil de bu anlayışla oynamak lazım. Bundan sonraki maçlarada bakmak lazım. Bu maçta fırsat yakaladık. Trabzonspor evinde kaybetmeyen bir takım. Gayet iyi iki takımında kazanmak için oynayacağı güzel bir futbol akşamı olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler