Yılmaz Vural neden gönderildi?

Yılmaz Vural'ı göndermekte yüzde yüz haklı olduğunu savunan İlhan Cavcav, şu açıklamayı yaptı: "Yılmaz Vural Eskişehirspor maçından sonra bana gelip, 'Bu takımdan 13-14 futbolcunun değişmesi lazım. 15 transfer yapmalıyız' dedi. Ben de, '15 futbolcu almak

Yılmaz Vural neden gönderildi?
Yılmaz Vural'ı göndermekte yüzde yüz haklı olduğunu savunan İlhan Cavcav, şu açıklamayı yaptı:
"Yılmaz Vural Eskişehirspor maçından sonra bana gelip, 'Bu takımdan 13-14 futbolcunun değişmesi lazım. 15 transfer yapmalıyız' dedi. Ben de, '15 futbolcu almak demek 20-25 milyon Euro para harcamak demek. Bizim o kadar paramız yok' cevabını verdim.
 
"FUTBOLCULAR 'BİZ VURAL'I İSTEMİYORUZ' DEDİ"
Sonra takımdan 15 futbolcu bana gelip, 'Biz Yılmaz Vural'ı istemiyoruz, bu adamla çalışamayız' dediler. Ben de bunları dikkate alarak Yılmaz Vural'ın görevine son verdim. Daha önceki teknik direktörlerin gönderilmesinde hata yapmış olabilirim, bunu kabul ederim. Ancak Yılmaz Vural'ın görevine son verilmesinde en ufak bir hatamız yok, buna mecburduk."
 
VURAL BASIN TOPLANTISI YAPACAK
Öte yandan teknik direktör Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden gönderilme sürecine ilişkin bir basın toplantısı yapacak. Yarın saat 11.00'de başlayacak toplantıda Vural, kırmızı siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav'ın iddialarına cevap verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler