Yılmaz Vural istifa etti

Vural, şöyle konuştu: “Ekonomik sorunlar bizi de yönetimi de sıkıntıya sokuyordu. Yönetimle konuştuk, ayrıldık, Kocaelispor sayfası benim için kapanmış oldu. Böyle şeyler profesyonellikte olan şeyler. Ekip olarak ayrıldık, Kocaelispor'a Süper Lig'de kalma

Yılmaz Vural istifa etti


Vural, şöyle konuştu:

“Ekonomik sorunlar bizi de yönetimi de sıkıntıya sokuyordu. Yönetimle konuştuk, ayrıldık, Kocaelispor sayfası benim için kapanmış oldu. Böyle şeyler profesyonellikte olan şeyler. Ekip olarak ayrıldık, Kocaelispor'a Süper Lig'de kalma mücadelesinde başarılar diliyorum.”

Vural, Bursaspor ile görüştüğü yönünde çıkan haberlere ilişkin de “Kimseyle ilişkim ve alakam yok. Böyle bir görüşme olmadı, bundan sonra serbestim, görüşmem olursa bundan sonra olur” diye konuştu.

Kocaelispor'da, alınan başarısız sonuçların ardından eylül ayında görevden ayrılan teknik direktör Engin İpekoğlu'nun yerine Yılmaz Vural getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor