Yılmaz: Şike çukuruna batanların!

Avukat Nusret Yılmaz, “kendileri boğazına kadar şike çukuruna batanların dibe çökerken başkasını da yanında götürme çabasıdır, başka bir şey değildir” dedi.Fenerbahçe’nin UEFA’ya yaptığı başvuru sonrası başlatılan soruşturma ile ilgili Trabzonspor Hukuk K

Yılmaz: Şike çukuruna batanların!

Avukat Nusret Yılmaz, “kendileri boğazına kadar şike çukuruna batanların dibe çökerken başkasını da yanında götürme çabasıdır, başka bir şey değildir” dedi.

Fenerbahçe’nin UEFA’ya yaptığı başvuru sonrası başlatılan soruşturma ile ilgili Trabzonspor Hukuk Kurulu Avukatlarından Nusret Yılmaz, Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Nusret Yılmaz, “Söz konusu evraklardan anlaşıldığı kadarıyla daha önce yine UEFA’nın incelemesinden geçen Trabzonspor ile ilgili kısımları da incelediği şike iddianamesinde yer alan 3 müsabaka ile ilgili olarak yapılan bir şikayet söz konusu. Bunlar UEFA’nın önceki süzgecinden geçirildi ve bu manada Trabzonspor hakkında cezai işlem gerektirir herhangi bir hadiseye rastlanılmadığı ve kendi organizasyonlarına davet edildiği için Trabzonspor aleyhine bir neticenin doğacağını düşünmüyorum. Kendileri boğazına kadar şike çukuruna batanların dibe çökerken başkasını da yanında götürme çabasıdır, başka bir şey değildir. Ama boş ve beyhude çırpınışlardır bunlar. Konuya yönelik olarak Trabzonspor gerekli savunmalarını yapacaktır. Ama olumsuz bir netice beklenilmemektedir” dedi.

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler