Yılmaz: Mustafa'nın karakteri bellidir!

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor'da Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasının yankıları sürüyor.Bu konu ile ilgili olarak Haber61.net'e açıklamada bulunan Mustafa Yumlu'nun menajeri Coşkun Yıl

Yılmaz: Mustafa'nın karakteri bellidir!

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor'da Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun kadro dışı bırakılmasının yankıları sürüyor.

Bu konu ile ilgili olarak Haber61.net'e açıklamada bulunan Mustafa Yumlu'nun menajeri Coşkun Yılmaz, kadro dışı bırakılmalarının nedeni olarak basında yeralan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yılmaz, "kadro dışı bırakılma nedenleri ile ilgili yazılan bazı haberler var. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Mustafa herhangi bir saygısızlık, disiplinsizlik veya tartışma yaratacak yapıda bir insan değil. Karakteri ve duruşu bellidir. Ortada Trabzonspor Kulübünün verdiği bir karar var ve bu kararın gerekçesinide açıklamalarını bekliyoruz. İnsanların yazılan haberlere itibar etmemelerini istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler