Yılmaz, maçı değerlendirdi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Arsinspor ile 2-2 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, iki kez yenik durumdayken skoru beraberliğe getirerek 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz, ikinci ligde ilk kez bir maça çıkt

Yılmaz, maçı değerlendirdi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Arsinspor ile 2-2 berabere kalan Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, iki kez yenik durumdayken skoru beraberliğe getirerek 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yılmaz, ikinci ligde ilk kez bir maça çıktıklarını belirterek, ''Maçın ilk yarısında rakibimize karşı belli zamanlarda üstünlük kurduk. İlk yarı çekişmeli geçmesine rağmen her iki takımda gol bulamadı'' dedi.


Maçın ikinci yarısında Arsinspor'un iki kez öne geçmesine rağmen oyundan kopmadıklarını ifade eden Yılmaz, ''Bu dönemde bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve skoru beraberliğe getirdik. Sonuçta Arsinspor deplasmanında iki kez yenik durumdayken skoru beraberliğe getirerek aldığımız 1 puan iyidir. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. İlerisi için iyi bir futbol ortaya koyduğumuza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler