Yılmaz: Kara bir gün!

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarından Nusret Yılmaz 13. ACM’nin verdiği yeniden yargılama kararını değerlendirdi.Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Yılmaz bugünün hukuk tarihi açısından kara bir gün olarak tarihe geçtiğini belirterek, “bugüne kadar ems

Yılmaz: Kara bir gün!

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarından Nusret Yılmaz 13. ACM’nin verdiği yeniden yargılama kararını değerlendirdi.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Yılmaz bugünün hukuk tarihi açısından kara bir gün olarak tarihe geçtiğini belirterek, “bugüne kadar emsali görülmemiş bir kararın altına 13. Ağır Ceza Mahkemesi imza atmıştır. Yargılama hukukunun temel ilkelerinden bir tanesi olan derhal uygulama ilkesi ve ölü işlemin diriltilemeyeceğine dair ilke ayaklar altına alınmıştır. Eğer kesinleşirse bu kararla beraber. Türk yargı sistemi içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklenecektir. Geçmişte yapılan yasal değişiklik öncesinde olay tarihi itibari ile yargılama hukuku ilkeleri çerçevesinde yargılanan ve mahkûm olan binlerce kişi için emsal teşkil edecek bir karar. Olumsuz olarak nitelendirilecek bir karar. Varsa başka bir emsali, göstersinler” dedi.

Bundan sonraki süreçte Trabzonspor’un izleyeceği yol hakkında ise “Trabzonspor kulübü bütün yasal yolları değerlendirecektir. Bu karara itiraz edilecek ve sonrasında yeniden yargılama aşamasına geçilirse Trabzonspor buradaki yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler