Yılmaz, 2 puanı telafi edeceğiz

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, bu maçta kaybettikleri 2 puanı telafi edeceklerini söyledi. Yılmaz, Tokatspor maçının ciddiyetini bildiklerini belirterek, ''Rakibimiz de iyi bir k

Yılmaz, 2 puanı telafi edeceğiz
TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, bu maçta kaybettikleri 2 puanı telafi edeceklerini söyledi.

Yılmaz, Tokatspor maçının ciddiyetini bildiklerini belirterek, ''Rakibimiz de iyi bir kadroya sahip ve onlar da bizim gibi iyi çıkış yakalamıştı. Bu maçın çok zor geçeceğini biliyorduk, ona göre hazırlıklarımızı yapmıştık. Her şeyden önemlisi saha ve seyircimiz önünde bu maçı kazanma planları yapmıştık'' dedi.

Her iki takımın da maça kontrollü bir şekilde başladığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
''İlk yarıda bulduğumuz birkaç pozisyonu gole çeviremedik. Rakibimiz bulduğu bir golle öne geçti. Bu gole 2 dakika sonra cevap vererek skoru 1-1 yapmasını bildik. İkinci yarıda, ilk planda skoru korumak ve bulacağımız bir golle maçı kazanmak istedik.

Maalesef arzuladığımız golü bulamadık. Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtan beraberlikle ayrılarak 1 puanla yetinmiş olduk. Çok zor bir maç oldu, oyuncularımın ortaya koyduğu oyundan ve mücadeleden memnunum.''

Bu maçın kendileri için geride kaldığını kaydeden Yılmaz, ''Artık önümüzdeki maçalara bakmak zorundayız. Bu maçta kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler