Yılın spor Kulübü: "Trabzonspor"

Ekovitrin Dergisi'nin bu yıl 10.'sunu gerçekleştirdiği 'Yılın Starları' Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ana binasında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. "Yılın Spor Kulübü" seçilen Trabzonspor kulübünün ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit De

Yılın spor Kulübü: "Trabzonspor"

Ekovitrin Dergisi'nin bu yıl 10.'sunu gerçekleştirdiği 'Yılın Starları' Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ana binasında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. "Yılın Spor Kulübü" seçilen Trabzonspor kulübünün ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden aldı.

Ekovitrin Dergisi'nin bu yıl 10.'sunu gerçekleştirdiği 'Yılın Starları' 225 bin 635 oyla belirlendi. 28 kategoride 81 adayın bulunduğu 'Yılın Starları'nda bu yıl Ekovitrin Dergisi'nin 6 dalda Jüri Özel Ödülü de yer aldı. Törene Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Çekoslovakya Büyükelçisi ile beraber yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda işadamı ve yönetici katıldı. Gecede ödüller Devlet Bakanı Zafer Çağlayan tarafından sahiplerine verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor