Yılın spor adamı Sadri Şener

Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener, Zaman Gazetesi tarafından bu yıl 19.su düzenlenen geleneksel Yılın Sporcusu anketi sonrasında okuyucu oylarıyla Yılın Spor Adamı seçildi.Zaman Gazetesi'nin konuyla ilgili duyurusunda, ''Trabzonspor'un şampiyonluk hasret

Yılın spor adamı Sadri Şener

Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener, Zaman Gazetesi tarafından bu yıl 19.su düzenlenen geleneksel Yılın Sporcusu anketi sonrasında okuyucu oylarıyla Yılın Spor Adamı seçildi.

Zaman Gazetesi'nin konuyla ilgili duyurusunda, ''Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine son vermek için kaliteli transferler yaptı. Bordo-Mavili camiaya uzun yıllar sonra ilk kez 'şampiyonluk' sözcüğünü daha çok telaffuz ettirdi.'' ifadelerine yer verildi. Trabzonspor Kulübü de Başkan Sadri Şener'i bu ödüle layık gören Zaman Gazetesi ve değerli okuyucularına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler