Yıldız oyuncuya silahlı saldırı!

Şili gazetesi La Tercera'da yayınlanan habere göre; Marcelo Diaz, ailesiyle birlikte seyahat ederken yolu silahlı soyguncular tarafından kesildi. Diaz; "Araçla önümüzü kestiler. Soyguncular beni silahla tehdit etti. Bizi inmeye zorladılar, biz ise oradan

Yıldız oyuncuya silahlı saldırı!
Şili gazetesi La Tercera'da yayınlanan habere göre; Marcelo Diaz, ailesiyle birlikte seyahat ederken yolu silahlı soyguncular tarafından kesildi. Diaz; "Araçla önümüzü kestiler. Soyguncular beni silahla tehdit etti. Bizi inmeye zorladılar, biz ise oradan arabayla uzaklaşmaya çalıştık. Eşimi dışarı çıkardılar ve kafasına silah dayadılar. Tanrıya şükür ki bir şey olmadı. Onlara çantasını verdi" dedi.
 
Marcelo Diaz, babasının olanları gördüğünü ve kayıtlı silahıyla havaya iki el ateş açtığını belirterek; "Biz ağlamaya başlamıştık ki babam çıkageldi. Şili'de herkes kendine dikkat etmek zorunda. Kimsenin bir garantisi yok. Babam gelmeseydi, belki de bizi vuracaklardı. Çok üzgünüm. Şili'de birçok insanın başına bu geliyor. Ülkede suç kontrol edilemiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor