Yıldız oyuncu terör yüzünden gidiyor!

Belçika Birinci Futbol Ligi ekibi Anderlecht'in Arjantinli golcüsü Matias Suarez, yaşanan terör olayları nedeniyle sezon sonunda Belçika'dan ayrılacağını söyledi.   İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Belçika'nın başkenti Brüksel'de  düzenlenen terör sa

Yıldız oyuncu terör yüzünden gidiyor!
Belçika Birinci Futbol Ligi ekibi Anderlecht'in Arjantinli golcüsü Matias Suarez, yaşanan terör olayları nedeniyle sezon sonunda Belçika'dan ayrılacağını söyledi.
 
İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Belçika'nın başkenti Brüksel'de  düzenlenen terör saldırılarını değerlendiren Suarez, "Arabamla antrenmana  giderken olayları radyodan öğrendim. Antrenman iptal edildi. Güvende olup  olmadığını öğrenmek için hemen kızımı aradım. Ailem ve benim için çok  korkutucuydu." ifadelerini kullandı.
 
Brüksel'de insanların sokağa çıkmaya korktuğunu belirten 27 yaşındaki  futbolcu, "Paris'teki olaylardan sonra her şey bir anda değişti. Sokaklarda ve  alışveriş merkezlerinde çok az insan görmeye başladık. Brüksel'de yaşadığımız  yerde birçok cihatçı ve bu korkunç olaylarla bağlantısı olan insanlar bulunuyor.  Maalesef herkes bunların yaşanabileceğini biliyordu." şeklinde konuştu.
 
Yaşanan olaylardan sonra ülkeden ayrılmayı düşünmeye başladığını  aktaran Arjantinli futbolcu, "Belçika'yı ve ülke insanını seviyorum ancak eşim ve  menajerimle sezon sonu ayrılma konusunu konuştum. Ailemin güvenliği için haziran ayında Belçika'dan ayrılma kararı aldım." değerlendirmesinde bulundu.
 
Sekiz yıldır Belçika'da forma giyen Suarez, bu sezon Anderlecht'te 32  maçta 6 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor