Yıldız futbolcu ölümden döndü!

İtalyan ekibi Napoli'nin 30 yaşındaki tecrübeli Arjantinli savunma oyuncusu Hugo Campagnaro, ülkesinde geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü.Campagnaro'nun kullandığı aracın Cordoba bölgesi yakınlarında başka bir araçla kafa kafaya çarpıştığı kazanın a

Yıldız futbolcu ölümden döndü!

İtalyan ekibi Napoli'nin 30 yaşındaki tecrübeli Arjantinli savunma oyuncusu Hugo Campagnaro, ülkesinde geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü.

Campagnaro'nun kullandığı aracın Cordoba bölgesi yakınlarında başka bir araçla kafa kafaya çarpıştığı kazanın ardından araçta bulunan Campagnaro'nun en yakın arkadaşı Alvaro Castelli ile birlikte diğer araçtaki iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettikleri öğrenildi.

Kazanın olduğu sabahın ilk saatlerinde havanın sisli ve yağmurlu olduğu bildirilirken Campagnaro ile birlikte araçta bulunan bir başka kişinin daha yaralı olarak kazadan kurtulduğu ve hastanede tedavi olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak İtalyan medyasına konuşan Campagnaro'nun yakınları, Arjantinli oyuncunun kafa travması geçirdiğini ve vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi yaralanmalar olduğunu belirttiler. Campagnaro, Napoli'ye 2009 yılında Sampdoria'dan transfer edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler