Yıldırım'ın kampanyası tehlikeli!

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, savcıya verdiği ifadede de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şikayetçi oldu. Toroğlu, soruşturma kapsamındaki telefon tapelerinde Yıldırım'ın kendisi hakkında Hürriyet gazetesinden uzaklaştırılmasıyla il

Yıldırım'ın kampanyası tehlikeli!

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, savcıya verdiği ifadede de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında şikayetçi oldu. Toroğlu, soruşturma kapsamındaki telefon tapelerinde Yıldırım'ın kendisi hakkında Hürriyet gazetesinden uzaklaştırılmasıyla ilgili kampanya başlatacağını söylemesini, tehlikeli bir kampanya olarak niteledi. Toroğlu, hayati tehlike içerdiği için Yıldırım'dan şikayetçi olduğunu söyledi.

Erman Toroğlu, öğleden sonra geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk'e ifade verdi. Müşteki olarak ifade veren Toroğlu adliye çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Dün akşam polisin kendisini aradığını ve savcının çağırdığını belirten Toroğlu, "Geldim. Bir saat konuştuk. Poliste ne olduysa burada da o oldu." dedi. "Orada şikayetçi olmuştunuz burada da oldunuz mu?" sorusuna Toroğlu, "Evet. Bilgime başvuruldu. Daha başka şeyler bilip bilmediğim soruldu. Ne biliyorsam onu söyledim." cevabını verdi.

"Emniyette gösterilen veya sorulanların dışında yeni bir şey gösterildi mi?" sorusu üzerine Toroğlu, "Çok farklı bir şey yok. Daha nokta şeyler soruldu. Bildiğim kadarıyla cevap verdim. 'Maçlarda şikeyle teşvikle ilgili net bilginiz var mı?' diye soruldu. Tabi o çok zor. Onu bilmeniz görmeniz. Ancak teknik takipte belli oluyor. Orada bulunmanız lazım görmeniz için. Kanaatler soruldu." diye konuştu.

Aziz Yıldırım dışında şikayetçi olduğu kimse olup olmadığı yönündeki soruya Toroğlu, "Yıldırım dışında poliste bana bir okuma olmadı. Onun cümlelerini okudular. Ben de ona göre şikayetçi oldum. Çünkü Digitürk'ten ayrılmam değil ondan sonra Hürriyet gazetesinden alınmamla ilgili küfürlü, 'onu Hürriyet gazetesinden de kovduracağım, çok büyük bir kampanya başlatacağım, bu çok muazzam olacak' cümleleri var. Bu muazzam kampanya buzdolabını ucuz vermek, çamaşır makinesi dağıtmak gibi bir kampanya değil. Tehlikeli bir kampanya. Basından, televizyondan adamın olacak, seyirciyi tahrik edeceksin, amigoları tahrik edeceksin ki bir kampanya başlatacaksın. Bunun sonunda hayati tehlike bile olabilir. Onun için Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldum. Yoksa Digitürk'ten dolayı olmadım. O gün kellemi istemiştir Digitürk vermiştir. Neticede o onların sorunu." şeklinde konuştu.

Spor yorumcusu Ercan Saatçi'nin de adliyeye gelmesinin kendisiyle bağlantısı olup olmadığı sorulan Toroğlu, 'hayır' cevabını verdi. Saatçi ile görüşüp görüşmediği sorusu üzerine Toroğlu, "Gördüm merhabalaştık. Ben çıktım o girecekti." dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler