Yıldırım'ın avukatlarından itiraz!

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 10 Temmuz Pazar günü "Örgüt kurmak ve yönetmek ile şike" suçlarından tutuklanmıştı.İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi nöbetçi hakimi Hadi Çağdır tarafından verilen karara itiraz süresi bug

Yıldırım'ın avukatlarından itiraz!

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 10 Temmuz Pazar günü "Örgüt kurmak ve yönetmek ile şike" suçlarından tutuklanmıştı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi nöbetçi hakimi Hadi Çağdır tarafından verilen karara itiraz süresi bugün doluyordu. Sürenin son gününde Yıldırım'ın avukatlarından İbrahim Şahinkaya saat 15.00 sıralarında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

HAKİMDEN KARARINI DÜZELTMESİ İSTENDİ
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan dilekçede tutuklama kararına itiraz edildi.

Dilekçede, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hadi Çağdır'ın kararını düzeltmesi istendi.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILSIN
Hakim Çağdır'ın kararını düzeltmemesi halinde ise tutukluluğa itirazı İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin değerlendirmesi istendi.

Dilekçede, Yıldırım'ın uygun görülen bir miktarda kefaletle serbest bırakılmasını talep edildi.

SAĞLIK SORUNLARINA VURGU YAPILDI
Dilekçede Aziz Yıldırım'ın hasta olduğuna vurgu yapıldığı öğrenildi. Yıldırım'ın gözaltı aşamasında hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğunun hatırlatıldığı dilekçede,

avukatların müvekkillerinin şeker ve tansiyon hastası olduğunu, cezaevi şartlarının sağlığı için uygun olmadığı belirtildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler