Yıldırım Toplantıyı Terketti

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda, kulüp yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporlarının ardından söz alan yüksek divan kurulu üyeleri, şampiyonluk ve 100. yıl kutl

Yıldırım Toplantıyı Terketti

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda, kulüp yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporlarının ardından söz alan yüksek divan kurulu üyeleri, şampiyonluk ve 100. yıl kutlamalarıyla transferlerden övgüyle söz ederek, yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Üyelerden Senih Gölpınar ise Beşiktaş Kulübü'nün teknik direktör Vicente Del Bosque davası ile ilgili ulusal destek istemesini eleştirerek, ''Değerli başkanımıza küfür edilen bir statta başkanlık yapan bir kişi, dün Del Bosque olayıyla ilgili ulusal destek istemiş. Ulusal destek güzel bir laf da bunu ilk 'Yeniköy Kasabı'nı icat eden kişilere yönelik, önce 'Bunları niye söylediniz, Türkiye'nin imajını niye bozdunuz?' diye hesap sormak gerekir. Bu hesaplaşmadan sonra destek istenir. Ulusal davada hepimiz desteğimizi esirgemeyiz ama haklı olmak da şart'' diye konuştu.


Gölpınar, Galatasaray'ın Seyrantepe projesine de gönderme yaparak, şunları söyledi: ''Siyasi otoritenin, futbol kulüplerinin yatırımlarında Hazreti Ömer'in adaletini uygulamasını, birinin kefesine maddi kazanımlar koyarken, ötekinin kesesinden dirhem almasını da kabul etmeyeceğimizi belirtmek isterim.

Sadece Fenerbahçe değil, hiçbir kulübümüzün hakkının yenilmesini istemiyoruz. Biz Fenerbahçe olarak adaletten yanayız ama adil olmayan hiçbir şeyde susamayız.'' Bu arada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yüksek divan kurulu toplantılarında sürekli söz alarak, yönetimden bir şeyler talep eden üye Mahir Danyal'ın konuşması sırasında sinirlenerek, toplantı salonundan ayrıldı. Yıldırım, Danyal'ın konuşması bittikten sonra yeniden salona geldi.

Üyelerin konuşmasının ardından Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kulüp yönetim kuruluna söz verdi, ancak başkan Aziz Yıldırım konuşma yapmayacağını belirtince, Günay toplantıyı kapattı. Bu arada, kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, yöneticilerden Ömer Temelli ve Serhat Çeçen, işleri nedeni ile toplantıya katılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor