Yıldırım tek kişilik hücrede!

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezaevinin T1 bloğunda tek kişilik hücreye konuldu.Futbolda devam eden şike soruşturması kapsamında 10 Temmuz'da tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tek kişilik hücreye alındı

Yıldırım tek kişilik hücrede!

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezaevinin T1 bloğunda tek kişilik hücreye konuldu.

Futbolda devam eden şike soruşturması kapsamında 10 Temmuz'da tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tek kişilik hücreye alındığı öğrenildi. 'Şike yapmak ve 'Örgüt yöneticisi olmak' suçlamasıyla tutuklanan Yıldırım'ın, şike şebekesinin bir numaralı yöneticisi olduğu gerekçesiyle cezaevinin T1 bloğundaki hücreye nakledildiği belirtildi.

Cezaevi kantininden mini buzdolabı ve 37 ekran televizyon satın aldığı kaydedilen Yıldırım'ın, 19.30'a kadar istediği zaman havalandırmaya çıkma olanağı olduğu belirtildi. Sık sık revire giden Yıldırım, daha önce Cemil Turan ve avukat Sami Dinç ile aynı koğuşta kalıyordu. Yıldırım, Eskişehir-Trabzon maçına teşvik gönderildiği yönünde ifade veren Mosturoğlu ile aynı koğuşta kalmak istememişti. Öte yandan Şadan Kalkavan dün Yıldırım'ı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor