Yıldırım Metris'e mi gönderilecek!

Ergenekon ve  Balyoz davalarında gerçekleştirilen operasyonları önceden haber vermesiyle adından söz ettiren TRT Haber, şimdi de şike operasyonunda yaptığı hamleyle gündeme geldi.AZİZ YILDIRIM KARAR DEĞİŞTİRDİEmniyette rahatsızlanarak Haseki Eğitim ve Ara

Yıldırım Metris'e mi gönderilecek!

Ergenekon ve  Balyoz davalarında gerçekleştirilen operasyonları önceden haber vermesiyle adından söz ettiren TRT Haber, şimdi de şike operasyonunda yaptığı hamleyle gündeme geldi.

AZİZ YILDIRIM KARAR DEĞİŞTİRDİ

Emniyette rahatsızlanarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aziz Yıldırım, bu sabah hastaneden çıkarılarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Yıldırım, adliyenin terasında avukatlarıyla görüşme yaptı. Görüşme sonrası Yıldırım, İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanmaya başladı.Emniyette soruları yanıtsız bırakan Yıldırım, sabah saatlerinde avukatları ile görüşerek karar değiştirdi. Yıldırım, savcının sorularını yanıtlamaya karar verdi. Sorgu hala devam eden Aziz Yıldırım için adliye kapısında ambulans bekletiliyor. Yıldırım'ın sorgusu devam ederken gazeteciler de sonucu beklemeye başladı.

TRT HABER METRİS CEZAEVİ ÖNÜNDE

Ancak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın İstanbul Adliyesi'nde savcılık sorgusunun sürdüğü şu saatlerde TRT Haber'in, şike operasyonunda şu ana kadar tutuklanan 25 kişinin tutulduğu Metris Cezaevi önüne dev bir ekiple haber ve kamera teşkilatını kurması dikkat çekici bir detay olarak göze çarptı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor