Yıldırım gibi başkan daha gelmez!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, tutuklu bulunduğu Metris cezaevinden mesaj gönderdiŞekip Mosturoğlu'nu ziyaret eden oğlu Batu Mosturoğlu, babasının mesajlarını sosyl paylaşım sitesi Twitter

Yıldırım gibi başkan daha gelmez!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, tutuklu bulunduğu Metris cezaevinden mesaj gönderdi

Şekip Mosturoğlu'nu ziyaret eden oğlu Batu Mosturoğlu, babasının mesajlarını sosyl paylaşım sitesi Twitter aracılığı ile yayınladı.

Batu Mosturoğlu babasının mesajlarını iletirken "Babamlar kendilerine büyük destek gösteren Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ediyorlar. Kendilerine verilen destekten dolayı çok mutlu ve gururlular.Herkese sevgilerini ve selamlarını yolluyorlar. Bu sürecin atlatılacağına olan inançları sonsuz sizlerden de desteğinizi ve inancınızı kesmemenizi istiyorlar. Babamın kendi adına sağlık durumu iyi. Konvoy ve Metris önündeki iftar için ayrıca teşekkür ediyor. Babam: Aziz Yıldırım gibi başkan bir daha gelmeyecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler